Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΪΒΑΛΙΩΤΙΚΑ

Υλικά:

800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο & 200 γρ. χοιρινό
2 κρεμμύδια ξερά στον τρίφτη
½ φλυτζάνι τσαγιού μαιντανό
3 πρέζες ρίγανη
2 αυγά
140 γρ. φρυγανιά
200 γρ. ντομάτα φρέσκια στον τρίφτη
100 γρ. γάλα
½ φλυτζανι τσαγιού ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη
2 κ σ ζάχαρη
3 πιπεριές φλωρίνης μέτριες στον τρίφτη
2 κ σ μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε το κιμά μαζί με όλα τα υλικά εκτός της φρυγανιάς την οποία την βάζουμε στο τέλος. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα σκεπασμένο με μεβράνη. Τα ψήνουμε στον φούρνο ή στο γκρίλ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου