Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΛΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ

Συστατικά συνταγής
6 μήλα γκόλντεν
1 φλιτζάνι ψίχα από καρύδια
½ φλιτζάνι σπασμένα φιστίκια Αιγίνης
2 κουταλάκια κανέλα
6 καρφάκια γαρύφαλλο
1 φλιτζάνι μέλι που το έχουμε ζεστάνει
Οδηγίες συνταγής
Πλένουμε καλά τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο τους βγάζουμε το κοτσάνι και τα κουκούτσια στον πυρήνα τους.
Τα τοποθετούμε σ' ένα τεφάλ.
Ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς και τα μυρωδικά με 2 κουταλιές μέλι. Μ' ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μήλα.
Τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο ζεστό μέλι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά στους 180ο C.

Διάρκεια: 40 λεπτά

cooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου