Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ





1.200 γραμμάρια πατάτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 αυγά
200 γραμμάρια λαδοτύρι τριμμένο
200 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι
αλεύρι
2 φλιτζάνια λάδι για το τηγάνισμα


Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις λιώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Προσθέτουμε τις 2 κουταλιές λάδι, τα αυγά, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Αλατοπιπερώνουμε και πλάθουμε το μίγμα σε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε ζεστό ελαιόλαδο, ώσπου να χρυσίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου