Υλικά:
300 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
400 ml ζαχαρούχο γάλα
200 γραμμάρια τριμμένο μπισκότο
Από τα βασικά υλικά
75 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
¼ της κούπας χυμός λεμονιού
Εκτέλεση:
Βάζουμε το τυρί κρέμα στο μπολ του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να γίνει αφράτο και να φουσκώσει.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ανακατεύουμε το τρίμμα μπισκότου με το βούτυρο και το βάζουμε σε μία φόρμα.
Πατάμε καλά με τη ράχη ενός κουταλιού για να φτιάξουμε τη βάση.
Προσθέτουμε το μείγμα τυριού και απλώνουμε με μία σπάτουλα από σιλικόνη.
Βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες πριν σερβίρουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου