Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ


Υλικά που θα χρειαστείτε :

1 φλιτζάνι αλεσμένα μπισκότα πτι-μπερ
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη ΄΄ ΚΑΓΙΑ΄΄
250γρ. μαργαρίνη
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη ΄΄ΚΑΓΙΑ΄΄
1 φλιτζάνι τσαγιού λικέρ ή κονιάκ
2 κουταλιές σούπας κακάο
250γρ. τρούφα ΄΄ ΚΑΓΙΑ ΄΄
2 βανίλιες ΄΄ ΚΑΓΙΑ΄΄

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη . Προσθέτουμε το κονιάκ , το κακάο , την βανίλια , την καρυδόψιχα , τα αλεσμένα πτι μπερ και την φρυγανιά . Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και μόλις παγώσει το πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια πασπαλίζοντας το με τρούφα και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείται τα προϊόντα ΄΄ ΚΑΓΙΑ΄΄ για να έχετε ακόμα γευστικότερα αποτελέσματα στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου