Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ



Υλικά
  • 2 πακέτα σφολιατάκια
  • ½ κιλό Φέτα
  • 1/4 ανθότυρο
  • 1 κ.γλ. ξερό βασιλικό
  • 1 κ.γλ. λάδι
  • 1 σακουλάκι σουσάμι
  • λίγο μέλι


Εκτέλεση
Παίρνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ. Αφού έχουμε έτοιμο το μίγμα παίρνουμε τα σφολιατάκια και τα ανοίγουμε ελαφρά στις άκρες. Βάζουμε το μείγμα και τους δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε. Στην συνέχεια τα πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι. Τα βάζουμε στο φούρνο για 20 -25 λεπτά στους 180 βαθμούς. Όταν τα βγάλουμε ρίχνουμε επάνω τους λίγο μέλι.
katipsinetai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου